Military Boekelo

Op 11 oktober 2014 hebben Bon-Aparte Catering en de Maurits van Nierop Foundation voor het eerst een speciaal ontvangst rondom de Military van Boekelo georganiseerd.

Ruim 50 paardensportliefhebbers maakten gebruik van deze unieke kans om het Cross Country onderdeel van de Military van dichtbij te mogen meemaken. Vanaf twaalf uur werden de gasten ontvangen en kregen ze toegang tot het terrein waar de Cross werd verreden. Dankzij het prachtige weer genoten velen van een stevige wandeling van zo’n vijf kilometer langs de verschillende hindernissen. De MVNF Foundation werd tevens in staat gesteld een klein standje langs het parcours in te richten waar de voorbijgangers werden geïnformeerd over onze stichting en de kinderen wat kleine presentjes konden winnen met ballengooien voor een euro voor het goede doel.

De dag werd afgesloten met een borrel en tevens werd deze dag aangegrepen om samen met Bon-Aparte officieus het stamppotseizoen te openen. Na een geweldig grote stamppottafel namens Bon-Aparte Catering werd deze geweldige dag afgesloten en kijken wij alweer uit naar een volgende editie in oktober 2015!