PIKE-OUT 2018

Zaterdag 17 februari 2018 was de 8ste MVNF PIKE-OUT.

Een groep van 20 vissers trok erop uit om de felbegeerde wisselbokaal te veroveren. Met fris maar heerlijk wintersportweer op de gezichten werden de wateren tussen Oene, Welsum, Wapenveld, Veessen en alles wat daar in de buurt ligt besnoekt door fanatieke visliefhebbers. De grootste winstkansen werden ook dit jaar weer aan tweevoudig winnaar Piet Jan Berkhoff toegedicht. Ondanks een mooie vangst van hem in de eerste 15 minuten ging de ervaren snoekvisser Bob Hentenaar er dit jaar met de hoofdprijs vandoor. Hij verloor twee snoeken maar haalde er ook twee binnen waarvan de grootste van 83 cm de winnaar van de dag was.

De botprijs werd dit jaar uitgedeeld aan de onfortuinlijke Gillis Wesselman van Helmond omdat hij ondanks grote inspanningen en hulp van anderen geen vaste grond aan de voeten kreeg in de uiterwaarden van de IJssel. We hopen dat zijn prijs hem de motivatie geeft om volgend jaar revanche te komen nemen.

Ook dit jaar willen we de Loreley in Epe danken voor de gastvrijheid.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_c9a UNADJUSTEDNONRAW_thumb_c93 UNADJUSTEDNONRAW_thumb_c91 UNADJUSTEDNONRAW_thumb_c86 UNADJUSTEDNONRAW_thumb_c85 UNADJUSTEDNONRAW_thumb_c84 UNADJUSTEDNONRAW_thumb_c8b UNADJUSTEDNONRAW_thumb_c9a UNADJUSTEDNONRAW_thumb_c7b