Gooische Run

MVNF loopt de Gooische Run!

De Gooische Run is een lange afstandsloop, die zich elk jaar inzet voor een goed doel. De loop kent vier afstanden: 15, 10 en 5 kilometer en speciaal voor kinderen is er de kidsrun (1000 meter). Hiermee is de Gooische Run een echte familieloop. Jong, oud, getraind, amateur, iedereen kan meelopen en je kiest je eigen afstand. Vorig jaar hebben bijna 1400 mensen meegelopen.

De Run vindt elk jaar plaats door de plaatsen Laren en Blaricum. Het parcours is 5 kilometer lang en kan 1, 2 of 3 keer gelopen worden. De startplek is Plein 1945 in het centrum van Laren. Voor de 5, 10 en 15 km is er vanaf ca. 13:40 de mogelijkheid om warm te lopen, waarna om 14:00 de run begint.

De inschrijfkosten zijn € 11,00, deze prijs is inclusief de huur van de chip.

Alle renners van de MVNF zullen middels een sponsorformulier (vergelijkbaar met Kinderpostzegels) sponsors voor zich gaan winnen. Alle giften zijn welkom en er zijn geen restricties wat betreft sponsorbedragen. De sponsorbedragen kunnen via een machtiging bij de renner ingeleverd worden.

Om te laten weten dat je mee wilt doen, dien je je op te geven bij de Maurits van Nierop Foundation via sponsorloop@snoodijk.nl.  Vanuit daar krijg je alle informatie die je nodig hebt wat betreft het verwerken van je sponsors, plaats, tijden etc.

Vervolgens moet je je bij de  Gooische Run inschrijven op www.gooischerun.nl.

Rond de Gooische Run zal de MvNF de dag compleet maken met een ontvangst vóór de Run en aan de  namiddag c.q. avond zal een mooie invulling gegeven worden. Hoe het er precies uit zal zien is afhankelijk van het aantal mensen dat mee zal gaan lopen, maar het doel is om een borrel en BBQ met renners en aanhang te organiseren. Hierover komt gaande weg  meer informatie over en krijg je via sponsorloop@snoodijk.nl.

Nog even voor de duidelijkheid: Als algemeen goed doel van de Gooische Run is dit jaar gekozen voor FunCare4Kids, een stichting speciaal voor kinderen in een moeilijke thuissituatie als gevolg van een gezinslid dat ernstig gehandicapt is, langdurig ziek is of daaraan is overleden. De inschrijfgelden komen volledig ten goede aan FunCare4Kids (zie www.funcare4kids.nl).  Een doel dat goed aansluit bij de MvNF. Het MvNF is dus een nevendoel in de Gooische Run en zal niet prominent aanwezig zijn.

Wie niet loopt sponsort!!!